Karaman’da sakin Ahmet Çandarlı (E-60), ikametgahı içerisinde ölü olarak bulundu. 
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, adı edilenin cesedi üzerinde görevli doktor tarafından yapılan dış muayenesinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı. Ölüm sebebi yapılacak otopsisinin ardından belli olacak. Soruşturma devam ediyor. 

LEFKOŞA’DA KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ 
Lefkoşa’da, Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu S.B.’nin (E-46) kullanımındaki araçta gümrüğe deklere edilmemiş 12 torba kaçak tütün ve 30 kutu nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonda ayrıca muhtelif markalarda vücut geliştirmede kullanılan hap ve ilaçlar tespit edildi. 
Bahse konu şahıs ile olayla bağlantısı olduğu tespit edilen Ş.K. (E-41) ve G.P. (E-34) tutuklandı.

 ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMLERİ YAPILDI     
Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri, dün akşam, sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi. 
Yapılan denetimler sonucunda; Lefkoşa’da faaliyet gösteren kumarhane ve gece kulüpleri kontrol edildi. Kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 23 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.  
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu ise 840 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 339 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, çeşitli suçlardan 15 araç trafikten men edildi, 1 araç sürücüsü ise tutuklandı. 
Gazimağusa’da faaliyet gösteren gece kulüpleri kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde yapılan kontrolde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 6 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.  
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 540 araç kontrol edildi ve 124 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılırken, 4 araç ise trafikten men edildi. 
Girne’de faaliyet gösteren kıraathaneler ve pansiyonlar kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanelerde yapılan kontrolde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 47 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu 350 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 225 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılırken, çeşitli suçlardan dolayı 10 araç trafikten men edildi ve 3 araç sürücüsü ise tutuklandı.   
Güzelyurt’ta faaliyet gösteren bet ofisi, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. 
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu ise 638 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 171 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılırken, çeşitli suçlardan dolayı 2 araç trafikten men edildi ve 1 araç sürücüsü ise tutuklandı. 
İskele’de faaliyet gösteren eğlence mekanları ile kumarhanelerde yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 2 kişi tespit edilerek, haklarında yasal işlem başlatıldı.  
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu 350 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 123 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Editör: Mehmet Kasimoglu