Mehmet Barut’un önceki gün Alsancak’taki ATM’de unuttuğu bankamatik kartından 4 bin TL nakit para çeken E.K. (E-37) tutuklandı.

MORMENEKŞE VE ZÜMRÜTKÖY’DE UYUŞTURUCU… İKİ TUTUKLU
Mormenekşe’de bir evde, Zümrütköy’de de bir kişinin üzerinde ve aracında uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, H.H.H.’nin (E-34) evinde önceki gün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada, yaklaşık 7 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, tütünle karışık uyuşturucu madde içerdiğine inanılan sarma sigara bulunarak emre alındı. Söz konusu kişi tutuklandı.
Zümrütköy’de önceki gün N.Ö.’nin (E-38) üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 300 miligram ağırlığında eroin ve yaklaşık 2 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, evinde yapılan aramada ise metal dedektör bulunarak emare alındı.

HIRSIZLIK, KASTİ HASAR VE DARPTAN ARANAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
Öte yandan önceki gün Lefkoşa’da meydana gelen araçtan hırsızlık, kasti hasar ve Ünal Eroğlu’nun darp edilmesi meselesiyle ilgili aranan H.Ö.(E-31) ve T.Y.(E-30)  Lefkoşa’da tespit edildi.
Adı geçen kişileri tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.

Editör: Mehmet Kasimoglu