BİR İNŞAAT İŞÇİSİNİN YARALANMASI OLAYINDA İHMALİ GÖRÜLEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
Bostancı’da eski eser kazısı yaparken suçüstü yakalanan üç kişi tutuklandı.
Polis bültenine göre önceki gün gece 22.00 sıralarında, eski eser bulmak için kazı yapan İ.K.(E-55), İ.O.(E-60) ve C.B.(E-67) polis tarafından yakalandı.

MARKETTEN KOZMETİK ÜRÜN VE KIYAFET ÇALDI
Girne’de faaliyet gösteren Nusmar isimli markete 1 Mayıs’ta müşteri olarak giden D.A.A.(E-33) toplam değeri 522,76 TL olan muhtelif kozmetik ürün ve kıyafet çaldı. Bahse konu şahsın tutuklandığı bildirildi.

MÜŞTERİLERDEN TAHSİL ETTİĞİ PARAYI KASAYA TESLİM ETMEYEN ÇALIŞAN TUTUKLANDI
Gazimağusa’da, 27 Kasım 2020 ile 1 Aralık 2020 tarihleri arasında çalıştığı restoranda, müşterilerden tahsil ettiği 895,50 TL’yi kasaya teslim etmediği tespit edilen E.B.(E-23) de tutuklandı.

BİR İNŞAAT İŞÇİSİNİN YARALANMASI OLAYINDA İHMALİ GÖRÜLEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
Tuzla’da 10 Mayıs’ta bir okul inşaatının damında izolasyon halısı döşerken 7 metre yükseklikten düşen 46 yaşındaki Nowab Miah’ın yaralanması olayında, inşaat alanında gerekli emniyet tedbirlerini almayıp ihmalkarlık gösterdikleri tespit edilen M.K.(E-63) ve S.A.(E-37) tutuklandı.

SERMER’İN ÖLÜM NEDENİ KALP KRİZİ
Alsancak’ta 8 Mayıs’ta evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 53 yaşındaki Hakan Sermer’in otopsisinde ölüm sebebinin kalp krizi olduğu tespit edildi.

GÜZELYURT-KALKANLI YOLUNDA ARAZİ YANGINI
Güzelyurt - Kalkanlı anayolu üzerinde dün öğleden sonra tespit edilemeyen bir sebepten yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında Mustafa Fındık’a ait 6 dönüm biçilmemiş arpa, 3 zeytin, 12 selvi ve 8 narenciye ağacı yandı.

Editör: Mehmet Kasimoglu