Gelincik’te, dün saat 12.30 sıralarında, O.İ.(E-41) ve C.İ.(E-43) aralarında çıkan tartışma ardından demir çubuk ile kavga ettikleri sırada, O.İ tasarrufunda bulunan sivri uçlu tornavidayı C.İ.(E-43)’nin sağ koluna sokmak suretiyle yaraladı.
Polis, bahse konu şahısların tutuklandığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

LEFKOŞA’DA 2 FARKLI ADRESTE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU
Lefkoşa’da M.E.O.(E-26) ve N.E.O.(E-36)’nun kalmakta oldukları ikametgahta dün saat 12.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 40 gram ağılığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık bir gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu  madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulundu.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre,  konuya ilişkin yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen, M.O.N.(E-29)’nun Günyeli’deki ikametgahında yapılan aramada ise tasarrufunda satışa hazır vaziyette 26 paket halinde yaklaşık 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

BİÇERDÖVERDEN ATILAN KIVILCIM SONUCU YANGIN MEYDANA GELDİ
İskele-Topcuköy arasında İplaga Mevkiinde, dün saat 15:00 sıralarında, Kamil Uçanok’un kendisine ait tarlada biçerdöver ile ekin biçtiği sırada meydana gelen yangın neticesinde, üç yarı şahsa ait toplam 50 dönüm biçilmemiş arpa yandı.
Yangın itfaiye ve Sivil Savunma ekiplerinin yanı sıra bölge halkının katkıları ile söndürülen yangının, biçerdöverden atılan kıvılcım sonucu gerçekleştiği tahmin ediliyor.
Polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Mehmet Kasimoglu