Girne’de hintkeneviri tasarrufundan 5 kişi tutuklandı. 
Polis Basın Bülteni’ne göre, dün akşam Girne’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu O.J.J.’nin (E-29) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, 9 ayrı paket halinde yaklaşık 9 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı. 
Bahse konu şahıs ile aynı araçta yolcu olarak bulunan F.D.A.(E-19), C.P.O.(E-24), V.E.K.(E-19) ve O.P.E.(E-21) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor. 

ALAYKÖY’DE GÜNEY’E GEÇMEK İÇİN HAZIRLANAN 11 KİŞİNİN BAĞLANTILARI TESPİT EDİLDİ  
Polis, kanunsuz yollardan GKRY bölgesine geçmek maksadıyla Alayköy’de kullanılmayan bir binanın avlusu içerisinde tespit edilen 11 erkek şahısla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan H.K. (E-30) ve W.U.’yu (E-25) tespit ederek tutukladı. Soruşturma devam ediyor. 

SOKAĞA ÇIKMA YASASINA AYKIRI HAREKET 
Sokağa çıkma yasağı kapsamında; 9-10 Nisan tarihleri arasında, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 2 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği tespit edildi.  Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. 

KAYIP ŞAHIS BULUNDU        
Kalkanlı’da dün kaybolan  Fatma Taşkın (K-58)  bugün  polis ekipleri tarafından Kalkanlı'da bulunarak ailesine teslim edildi.

Editör: Mehmet Kasimoglu