Koruçam’da önceki gün saat 09.30 sıralarında iki kişi arasında yaşanan tartışma sonucu, bir kişi darp edilerek yaralandı.
Polis Basın Subaylığı açıklamasına göre, A.A.(E-54) ile G.Ö.(E-55) arasında tartışma çıktı.  A.A.(E-54) olay yerine gelen Y.A.(E-28), İ.A.(E-51), N.A. (E-47), N.A.(E-42), İ.K.(E-54), A.E.(E-49), B.Ö.(E-52) ve S.A.(E-14) ile birlikte G.Ö’nün vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurarak, ciddi şekilde darp etti ve burun kemiğinin kırılmasına sebep oldu. 
Bahse konu şahısların tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

OZANKÖY’DE YANGIN HASARA SEBEP OLDU
Ozanköy’de Kavak Sokak üzerinde önceki gün saat 14.30 sıralarında yangın meydana geldi.
İki ayrı evi ayıran bahçe duvarı üzerinde bulunan elektrik tesisatında oluşan kısa devre sonucu meydana gelen yangında, Can Demirdöven’e ait yaklaşık 500 kg zeytin odunu, muhtelif tahtalar ve Cemal Semih Atay’a ait ambarın ahşap kısımları, ambar içerisindeki muhtelif duvar boyaları, boya malzemeleri ve dört adet ahşap sandalye yandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, soruşturma devam ediyor.

17 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ, 1 İŞYERİ KAPAMA SAATİNE UYMADI
Sokağa çıkma yasağı kapsamında önceki gün ve dün ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu toplam 17 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, bir iş yerinin ise kapama saatine uymayarak yasal emirlere riayet etmediği tespit edildi.
Polis, bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlattığını bildirdi.

Editör: Mehmet Kasimoglu