Girne’de işlemiş olduğu başka suçlardan dolayı tutuklu bulunan A.K.’nin (E-33) dün üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 0.5 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. 
-Alsancak’ta sakin Divyaben Kanjıbhaı Parmar dün hayatını kaybetti
Polis açıklamasında 40 yaşındaki Parmar’ın dün saat 19.30 sıralarında yaşamını sonlandırdığı belirtildi.
-Haspolat’ta hırsızlık
Haspolat’ta 1 Temmuz tarihinde Güngör yolu üzerindeki bir iş yerinde muhafaza edilen muhtelif hurda demir ve oluklu saçların çalınmasıyla ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada zanlı olarak görülen H.T.(E-41), H.T.(E-30), C.T.(K-25) ve M.T.(K-36) tutuklandı.
-Yüksekten düşerek ağır yaralandı
Akdoğan’da sakin Yarash Charyyev (E-51) dün muhtemelen kalmakta olduğu ikametgahın balkonundan 3.65 metre yükseklikten düşerek ağır  yaralandı.
Charyyev, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.
-Girne’de iş kazası…Asansörün devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı
Girne’de, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kumarhanede dün Ali Demir (E-41) asansörün tavanı üzerinde güvenlik kamera sistemini kontrol ettiği sırada, asansörün devrilmesi sonucu yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Demir, kaldırıldığı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.
-Gönyeli ve Güzelyurt’ta yangın
Polis Basın Bülteni'ne göre, Gönyeli’de, Atınç Sokak üzerinde bulunan Turgut Soyer’e ait evin ambarında dün meydana gelen yangın sonucu, ambar içerisinde bulunan ilaçlama, çim, ot ve çit budama makineleri, jeneratör, bisiklet, su motoru, klima, elektrik panosu, güvenlik kamerası, tavan döşemesi, 9 adet spot lamba ve alüminyum pencerelerle kapı yanarak zarar gördü.
Öte yandan Güzelyurt’ta dün Salih Cevdet Sokak üzerinde meydana gelen yangın sonucu, zeytin, incir, çit ve nar ağaçları, kümes ve  400 metrekare ebadındaki kuru otlar yandı.
Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Mehmet Kasimoglu