Hiç niyetim olmasa da sormaya,  ille de sordurtuyorsunuz sayınlar.

Niye aday olup oy istemiştiniz siz.

Meclise gidip de sorunların çözümüne katkı yapmak için mi,  yoksa meclise gitmeyip de yüksek maaş almak için mi.

YAK’ın, Çetinkaya’nın, TOL’un, MTG’nin, BÜY’ün taraftarı olsaydınız da en yüksek transfer ücreti alan futbolcunuz ne antrenmanlara ne de maçlara gelmeyip, tribünlerde oturup size nanik yapsa dil çıkarsaydı ona ne yapardınız. Bir güzel dayak atardım, dediğinizi duydum.

Başkan olsaydınız maçlara gelmeyen futbolcuyu KOVARDINIZ.

Bir an için bir kahvehane işlettiğinizi düşünün, latteli servis yapsın diye işe aldığınız birey kahvehaneye adım bile atmıyorsa ona kaç gün tahammül eder,  kaç hafta haftalık verirdiniz. Eminim ki ‘ utanmadan bir de haftalık mı ister’ diyorsunuz ama bu cümleyi de onu işten KOVDUKTAN sonra kurardınız.

İnsanlardan, partililerinizden isteyip de yalvar yakar aldığınız oyları,  onlara karşı bir kötülük silahı olarak kullanma hakkınızın olduğu mu yazar partinizin tüzüğünde ya da yemininiz o içerikte midir.

Sadece kendinize evet sadece kendinize söyleyin, fısıldayarak söyleyin, başka kimse duymasın kendiniz bilin sadece,  ben deyin, ‘ sorunları çözmek için değil, hiçbir iş yapmadan yüksek maaş ve ilaveten çeşitli ayrıcalıklara sahip olmak için aday olup kazandım ve bir sonraki seçimde de aynı düşünce ile aday olup, partililerime ve bütün halka yine yalanlar söyleyecem,  vaadlerde bulunacam ve seçilince de keyfime bakacam, bu ENAYİLER yine bana oy verecek nasılsa’

Ol hikaye bundan ibaret.

Saltanatınız sürsün zulmünüz artsın beyler ve paranız ile cakanız da