Yetkisi Limassol da başlayıp Nikosia’da biten KC  cumhurbaşkanı Anatasiedes kendi ulusuna hizmette hiç de kusur etmeyen, Kıbrıs Elenleri ulusal konseyini topladı ve her zaman olduğu gibi AKEL inden tutun da ELAM ına kadar Kıbrıs Elenleri siyasi yelpazesindeki bütün partilerin oy birliği ile karar- kararlar aldı.

Bu kararın- karaların ne olduğuna dair sanmıyorum ki ;  adresini şaşırarak  AP  adaylığı için AKEL listesine dahil olan sayın profesörün bilgisi olsun.

Adresi şaşırarak dedim, niye mi.

Kendisini AVRUPA KÜLTÜR KOMİTESİNİN ya da AVRUPA KÜLTÜR PARLAMENTOSUNUN bir üyesi olarak lanse eden ve ayni zamanda en en federalist olduğunu kabul ve iddia eden sayın profesör,  bize değilse de kendine izah etmelidir, Kıbrıs Cumhuriyeti tahdında seçimlere katıldığına göre Kıbrıs Cumhuriyeti kimle Federe olacaktır ki, zat ı alileri Federal Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kurulması mücadelesini en üst düzeyde verecektir.

Kıbrıs Cumhuriyeti ile Kıbrıs Cumhuriyeti mi federal olacaktır.

Öte yandan kendisini Avrupa Kültür Parlamentosu’nun bir üyesi olarak tanıtan ve Fransız devletinin de ‘ Fransa Diz Bağı ‘ nişanına sahip birinin,  ideali olduğunu söylediği Federal Kıbrıs Cumhuriyeti için,  bu federal cumhuriyetin Türk kanadının da var olduğunu olması gerektiğini, federalizmin eşit ve farklılar  arasında olası olduğunu, çok tanındığı, meşhur olduğu Fransa ve Avrupa Birliğinde görünür hale getirmenin yolu olarak,  AP  seçimleri için KKTC  de sandık kurulmasına öncülük etmesi daha akılcıl olmaz mıydı.

Aklı evveller susun.

Susun ve düşünün.

Düşünün,  çünkü AB muktesabatının adanın bütününde geçerli olduğunu söyleyen, iddia eden ve savunan bu satırların yazarı değil,  bu satırları yazanı kuyu başında görse itecek kadar kızanlardır.

Ezberinize hayranlığınızdan, ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.

Adayı veya sempatizanı  olduğunuz partinin,  Kıbrıs Elenleri ULUSAL KONSEYİNDE HANGİ KARARLARA OY VERDİĞİNİ BİLMEYECEKSİNİZ VE KENDİNİZİ O PARTİNİN KARAR ALMA SÜREÇLERİNDE ETKİLİ ELEMAN VARSAYACAKSINIZ.

Bu dediklerinizi yemezler, yeycek olanlar da var elbet onlar da ;  harnıbtan taşa, taştan harnıba kadar bara çekenler, goncoloz, glaç, gullurikyanın garacocosu diyenler olduğu sabittir.

Evet,  komşumuz Kıbrıs Elenlerinin ULUSAL KONSEYİ yeni bir karar daha aldı.

Kararlarını bilen hiçbir kıbrıslıtürkbirey yoktur ve fakat bu karara olumlu oy veren AKEL in, kendisini komunist olarak satmasından dolayı o partinin kuyruğunda maşrabba olma heveslisi olarak bir miktar kıbrıslıtürk birey vardır.