2030 yılından günümüze geldiğini ileri süren zaman yolcusu, gelecekten getirdiğini iddia ettiği bir maddeyi sosyal medya hesabı üzerinden insanlarla paylaştı. Paylaşılan bu madde birçok tartışmayı da beraberinde getirdi.

2030'dan geldiğini öne süren zaman yolcusu Noah zaman zaman gelecekte yaşanacağını söylediği çeşitli iddialarını dile getiriyor.
Zaman yolcusu Noah, gelecekten getirdiğini söylediği jel biçiminde siyah bir nesneyi tanıttı. Zaman yolcusu, nanoteknoloji olarak tanımladığı ve milyarlarca mikroskobik boyuttaki robotun ürettiğini söylediği jel biçimindeki siyah maddenin insanlara şifa dağıttığını ve üretim faaliyetlerinde kullanıldığını öne sürdü.

6G İLE İŞE YARAR HALE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ
Maddenin yalnızca 6G internet sinyalleri ile işe yarar hale geldiğini belirten zaman yolcusu Noah bu sebeple maddenin etkin hale gelemediğini ifade etti. Maddenin insan bedeninde ıslak bir his yaratmadığını belirten zaman yolcusunun gösterdiği teknolojiyi çok sayıda kişi inandırıcı bulmadı. Çok sayıda kullanıcı nanoteknoloji olarak tanımlanan maddenin aslında slime olduğunu iddia etti.

ABD İLE İLGİLİ İDDİALARI DOĞRU ÇIKMIŞTI
Zaman yolcusu Noah geçtiğimiz aylarda gelecekte meydana gelecek olayların net tarihini vermişti.
Noah 2019 yılının ilk aylarında dünya genelinde UFO ihbarlarında patlama yaşanacağını ve ABD'nin orta batı eyaletlerinde de aşırı soğukların etkili olacağını söylemişti.
Noah'ın iddiaları doğru çıktı ve ABD'nin iç kesimleri son yılların en soğuk kış mevsimini yaşadı.
Dünyanın birçok noktasında son birkaç aydır bildirilen UFO ihbarları da dikkatleri tekrar zaman yolcusuna çevirdi.

Editör: Mehmet Kasimoglu