İngiltere'de yaşayan Radford çiftinin tam 20 çocuğu var. Bir çocuğu hayata tutunamayan evin annesi Sue Radford, yirmi ikinci çocuğuna hamile kaldığını, bu kez diğer gebeliklere göre daha rahat olduğunu, karnının öncekiler kadar büyük olmadığı için eskisi gibi sırt ağrıları çekmediğini, bunun için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

İngiltere'nin Morecambe şehrinde yaşayan yirmi çocuklu Radford ailesi, yirmi birinci bebeklerinin doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

İNGİLTERE'NİN EN KALABALIK AİLESİ
İngiltere'nin en kalabalık ailesi olma unvanını koruyan aile, yeni doğacak çocuklarıyla bu unvanı uzun yıllar koruyacağa benziyor.



22 KEZ HAMİLE KALDI, BİR ÇOCUĞU HAYATA TUTUNAMADI

Bu güne kadar 22 kez hamile kalan 45 yaşındaki Sue Radford isimli annenin ve 49 yaşındaki Noel isimi babanın bir çocukları hayata tutunamayarak can verdi.

10 ODALI DEVASA EVDE YAŞIYORLAR
2004 yılında 240 bin pounda aldıkları 10 odalı devasa evde yaşayan İngiltere'nin en büyüğü unvanına sahip ailenin en büyük çocuğu 30 yaşındayken, en küçük çocukları ise henüz 11 aylık.

ÇOCUKLARIN İSİMLERİ
Huyları, tipleri, yaşam tarzları birbirinden farklı tam 20 çocuğa sahip ailenin çocuklarının isimleri ise şöyle:
"Chris (30), Sophie (25), Chloe (23) Jack (22) Daniel (20), Luke (18), Millie (17) Katie (16), James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12), Max (11), Tillie (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archie (18 ay), Bonnie Raye (11 ay)"

ANNE SUE RADFORD: BU KEZ KARNIM DAHA KÜÇÜK
Bir daha doğum yapmayı düşünmediğini, doğacak çocuklarının son olacağını belirten anne, bu kez karnının diğer gebeliklerine göre daha küçük olduğunu, bu yüzden diğerlerindeki kadar sırt ağrısı çekmediği için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

Editör: Mehmet Kasimoglu