Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz'daki evinde vurulmuş halde bulunan Yılmaz'ın intihar mı ettiği yoksa öldürüldüğü mü incelemeler sonunda kesinleşecek. Haberi bulunduğu ABD'de alan Mesut Yılmaz da dönüşe geçti.
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu.

Sabah gelen temizlikçi buldu
Dün gece korumaları tarafından bırakıldığı evinde yalnız olduğu bilinen Yılmaz'ı saat 09.00'da eve gelen temizlikçi ölmüş halde buldu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yılmaz'ın intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. 
İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Mesut ve Berna Yılmaz haberi ABD'de aldı
Kısa bir süre önce ABD'ye giden Mesut ve Berna Yılmaz'ın haberi aldıktan sonra Türkiye'ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi.

Başına bir el ateş edildiği belirlendi
Olay yerinde bulunan CNN TÜRK muhabiri İsmail Umut Arabacı'nın aktardığına göre, Mehmet Yavuz Yılmaz başından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Cinayet mi, intihar mı olduğu tam olarak bilinmeyen olayı, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cinayet Bürosu polisleri inceliyor.

Kameralar inceleniyor
Evde tek başına bulunduğu öğrenilen ve dün akşam saatlerinde korumaları tarafından evine bırakılan Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği evin, babasına ait olduğu ve korunaklı bir site içinde bulunduğu bilgisi verildi. Polisler, güvenlik kameralarını da inceleme altına alarak, evde yalnız bulunduğu saatlerde gelen kimse olup olmadığını belirlemeye çalışıyor.
Yavuz Yılmaz'ın korumaları, verdiği ilk ifadede "Silahı başucunda bulduk" dediler.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu