Aldırmazlık seviyesi ile pes dedirten vatandaş, bir anda ünlü oldu

İngiltere'de gittiği mekanda kavga eden müşterilere aldırış etmeden yemeğini yiyen vatandaş, sosyal medyada fenomen oldu. Olay sonrası İngiliz medyası, isminin Chris Hill olduğu öğrenilen vatandaşın peşine düştü.
İngiltere'de bir adam, yanı başında çıkan kavgayı kısa bir süre izledikten sonra yemeğine devam etti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması sonrası İngiliz basını adımın 'aldırmazlık seviyesini' haber yaptı.
Olay İngiltere'nin Portsmouth kentinde bir hazır yemek dükkanında akşam saatlerinde meydana geldi. Alkollü oldukları belirtilen müşteriler iş yerinde kavgaya tutuşunca dükkan çalışanları ayırmaya çalıştı ancak taraflar bir türlü kavgayı bırakmadı. Kavga edenlerin hemen yanındaki masada oturan 52 yaşındaki Chris Hill isimli adam ise hiçbir şey olmamış gibi telefonuyla oynamaya ve yemeğini yemeğe devam etti.

İNGİLİZ BASINI PEŞİNE DÜŞTÜ
Başka bir müşteri tarafından cep telefon ile kaydedilen kavganın ve Hill'in görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrası İngiliz basını Hill'in peşine düştü.

"PATATESLER ÇOK LEZZETLİ DEĞİLDİ"
Kısa sürede sosyal medyada adeta fenomen olan adam olayla ilgili olarak, "Bir süre sonra kalkmayı düşündüm ama kebabımın tadını çıkartıyordum, gerçi patatesler çok lezzetli değildi" dedi.
DHA

Editör: Mehmet Kasimoglu