Avrupa'nın en büyük cinsellik festivali Swingfields Gloucestershire yakınlarındaki Flaxley'de düzenlendi. İşte Birleşik Krallık'ta yapılan cinsel ilişki festivalinden çok özel kareler...

Katılımcılar bile bu festivalin nerede yapılacağını eylem başlamadan sadece 48 saat önce e-posta ile öğrendi. Yol kenarlarına yerleştirilen 'SF this way' yazılı levhalar, Swingfields festivalinin çok gizli konumunu ele verdi.
Festival özel bir etkinliktir ve halka açık değil. Sadece önceden satın alınmış biletlerle giriş yapılabiliyor.
Festival kapsamında ne mi yapılıyor? Cinsel ilişki temalı partiler düzenleniyor. Cinsel ilişki oyuncakları için çadırlar kuruluyor, açık havada grup ilişki partileri yapılıyor.
Fotoğraf çekilmesi yasak olmasına karşın, medyaya sızan fotoğraflar içeride yaşananları gözler önüne seriyor. Örneğin bir kadın iki erkekle sevişiyor. Bir çift açık havada cinsel ilişkiye girerken, diğerleri izliyor.
İçeride serinlemek için şişme havuzlar bulunuyor.
Festival bitmeden alandan çıkmak yasaktır. Alandan çıkmaya sadece sağlık sorunlarından dolayı izin verilir, alandan ayrılan herkes yeniden giriş için fotoğraflı kimlik belgesi sağlamalıdır.
Eğer festival meraklıları dışarıda bir yere yatmak isterlerse, hamak tercih edebiliyor.
Yüzlerce insan akın etti: Açıkhavada cinsel ilişki festival
Yüzlerce insan akın etti: Açıkhavada cinsel ilişki festival
3 günlük biletlerin ücretleri ise şöyle: Çiftler: 248,47 ABD Doları, tek erkek: 216,61 ABD Doları, tek kadın: 146,53 ABD Doları.

Editör: Mehmet Kasimoglu