Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Naci Talat Vakfı arasında işbirliği protokolü imzalandı. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre protokole, Rektörlük binasındaki toplantıyla DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova ile Naci Talat Vakfı Başkanı Dr. Sıla Usar İncirli imza koydu. Lefkoşa Kent Müzesi Danışmanlık, Sürdürülebilirlik ve Proje Geliştirme alanlarını kapsayacak protokol ile sergiler ve topluma yönelik etkinlikler düzenlenecek. Lefkoşa Kent Müzesi’nin programlanması ve koordinasyonuna DAÜ Mimarlık Fakültesi destek verecek.

TANOVA: “TOPLUMA HİZMET EDECEK ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
 DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tanova, DAÜ olarak Naci Talat Vakfı ile işbirliği içerisinde bulunmaktan memnun olduklarını, üniversite olarak topluma hizmet edecek çalışmalara destek vermeye çalıştıklarını belirtti. Naci Talat Vakfı Başkanı Dr. Sıla Usar İncirli de, vakıf hakkında bilgi vererek; üretim, girişimcilik, sanat ve kültüre her zaman değer veren çalışmalar içerisinde olmaya çalıştıklarını söyledi.
 DAÜ’nün her zaman sosyal sorumluluğunun bilincinde, akademik üretim, kültür ve sanata değer veren bir eğitim kurumu olduğunu belirten Dr. İncirli, DAÜ ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Dinçyürek de, hem kurum hem de Mimarlık Fakültesi olarak imzalanan protokol ile çalışmalara aktif olarak başlayacaklarını aktardı.

Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu