Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), okullardaki sorunları yerinde görmek ve öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla okullara ziyaret başlattı.
KTÖS’ten verilen bilgiye göre, KTÖS Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, ziyaretlerinde öğrenci yoğunluğu, eğitim sistemi, okullarda rehberlik hizmeti, ekonomik ve sosyal haklar, Kıbrıs Sorunu ve eğitim projeleri hakkında da görüş alış verişinde bulundu
KTÖS bu çerçevede, Çayönü-İncirli İlkokulu, Haspolat İlkokulu, Lefkoşa Vakıf Anaokulu, Gülenyüzler Anaokulu, 9 Eylül İlkokulu, Şht. Doğan Ahmet İlkokulu, Arabahmet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Şht. Yalçın İlkokulu, Necati Taşkın İlkokulu, Şht. Hasan Cafer İlkokulu, Çatalköy İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Dikmen İlkokulu, Girne Maarif Anaokulu – Karakum Anaokulu, Şht. Mustafa Kurtuluş İlkokulu, Karakol İlkokulu, Gazi İlkokulu, Gaziköy Anaokulu, Vadili İlkokulu, Balıkesir-Meriç İlkokulu, Düzova- Cihangir İlkokulu, İnönü İlkokulu, Türkmenköy İlkokulu, Beyarmudu İlkokulu, Pile İlkokulu, Dörtyol İlkokulu, Şht. Osman Ahmet İlkokulu, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi, Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim merkezini ziyaret etti.

Ayrıntılar VATAN'da
Editör: Mehmet Kasimoglu