Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İskele Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı açıklamasına göre, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nda gerçekleştirilen imza töreninde, protokole Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu imza attı. 
Protokol; Veteriner Dairesi ile İskele Belediyesi’nin halka daha iyi hizmet verilmesini sağlamak amacıyla yapılacak işbirliğini içeriyor.
Protokolle, Veteriner Dairesi binası olarak kullanılan taşınmaz mal İskele Belediyesi’nin kullanımına devredildi.

SADIKOĞLU 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, taşınmaz mal kullanım hakkının belediyeye devredilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projeleri arasında bulunan Kültür Evi projesinin de protokolle birlikte hayat bulacağına belirtti. 
İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, “devredilen Veteriner Dairesi binası en kısa sürede tadilat edilerek, Kültür Evi’ne dönüşmesiyle Kıbrıs’ın ve İskele’nin tarihine ışık tutacaktır” dedi.       

ÇAVUŞOĞLU
Bakan Çavuşoğlu ise, yerel yönetimlerin halka daha iyi hizmet verebilmesi, kurumsal yapıya ulaşabilmesi ve çevreci bir anlayışla beldelerine hizmet edebilmesi noktasında bakanlığın her türlü sorumluluktan kaçmayarak ortaya katkı koyduğunu ifade etti. 
Çavuşoğlu, İskele’deki veteriner binasını da yeniden inşa ederek, çalışanların daha iyi çalışma ortamında huzurlu olmalarını hedeflediklerini söyledi. 
Çavuşoğlu, “Kendi çalışanlarımız açısından da daha iyi çalışma standartlarına ulaşmak için İskele’de Veteriner Dairesi yapımı için projeyi tamamladık ve bloke aşamasındadır. Ancak bloke ve inşaat süresinin tamamlanacağı güne kadar çalışanların çalışma koşullarını iyileştirmek adına başka bir yere onları taşımak için belediye ile işbirliğine gittik. Bu süreci hem çalışanlarımız hem de beledi hizmetler açısından daha güzel bir ortama taşımayı hedefledik” dedi.

Ayrıntılar VATAN'da
Editör: Mehmet Kasimoglu