Piyangolar Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, ikramiyesini Piyangolar Birimi Müdürü Biray Deliceırmak’tan alan 41 yaşındaki talihli Salih Çavuş, “Tek Bilet” satın aldığını ve şu an işsiz olduğunu belirterek, mutluluğunu dile getirdi.

DELİCEIRMAK

Piyangolar İdaresi Müdürü Biray Deliceırmak da  1 Milyon TL’nin Salih Çavuş’u kutlayarak, Devlet Piyangosu olarak yılbaşında 2 milyon 208 bin 500 TL ikramiye dağıttıklarını söyledi.

Büyük ikramiyenin işsiz bir yurttaşa isabet etmesinin güzel olduğunu dile getiren Deliceırmak, “En önemlisi de piyangolardan elde ettiğimiz gelirle gençlik kazandı, gelecek kazandı. Piyangolarımızdan elde ettiğimiz gelirle, gençlerimizin geleceğine yatırım yapıldığını bir kez daha anımsatırken, halkımıza bize güvendikleri, biletlerimize destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Deliceırmak, şeffaflık ilkesinin kendileri için önemli olduğunu da belirterek, “Büyük İkramiyemizin talihlisi Salih Çavuş’a ayrıca teşekkür ediyorum, ikramiyesini kendi adına alarak, bu güzel fotoğrafın ortaya çıkmasına vesile olmuştur. İkramiyesini gülerek harcamasını, güzel günlerde değerlendirmesini temenni ediyorum. Halkımız piyangosuna, bizlere güvenmeye devam etsin, şans dağıtmaya ve geleceğimizi kazanmaya kararlıyız, bu idealle şeffaf, adil ve özveri içinde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Deliceırmak tüm piyango bileti satıcıları ile Devlet Piyangoları personeline de teşekkür etti.

Devlet Piyangoları’nın ikinci büyük ikramiyesi olan 100 bin TL de önceki gün sahibini bulmuştu. 100 bin TL’nin talihlisi adına ikramiyeyi, banka almıştı.

Editör: Mehmet Kasimoglu