Kıbrıs Postası'na konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı'ya göre, CTP, Hayat Pahalılığı (HP) ödeneğinin bütçede yaratacağı büyük açığı görerek bundan ürküyor ve bu nedenle "kaçak" güreşiyor... Bu nedenle de Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, artık "gereğini" yapmalı ve bir UBP'li olduğunu unutmamalı...
Gözler Saray'da... 
Hükümet kurma çalışmaları konusunda yarın hareketli saatlerin yaşanacağı öngörülüyor...
Ana muhalefet partisi CTP’nin kaçak güreştiğini ve krize oynadığını dile getiren YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Hayat Pahalılığı (HP) ödeneğinin bütçede yaratacağı büyük açığı görerek CTP’nin bundan ürktüğünü dile getirerek Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a çağrı yaptı.
Kıbrıs Postası'na konuşan Genel Başkan Erhan Arıklı, “Devletin başı olarak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, daha fazla bu hükümet krizinin sürmesine engel olmalı ve krize el koymalı. Neticede kendisi bu devletin başıdır.” dedi.
Erhan Arıklı “Devletin başı olarak Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, daha fazla bu hükümet krizinin sürmesine engel olmalı ve krize el koymalı. Neticede kendisi bu devletin başıdır.. Cumhurbaşkanının liderlik vasfını ortaya koyması gerekiyor. UBP içinden çıkmış, seçilmiş biri olarak bunu yapmalı…" şeklinde konuştu. 
Kaynak: Kıbrıs Postası
 

Editör: Mehmet Kasimoglu