CUMHURBAŞKANI AKINCI, ŞİRİNEVLER, GÖÇERİ, PINARBAŞI, HİSARKÖY, ALEMDAĞ VE AKÇİÇEK'TE YURTTAŞLARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Şirinevler, Göçeri, Pınarbaşı, Hisarköy, Alemdağ ve Akçiçek'te yurttaşlarla buluşarak Kıbrıs sorunu ve iç konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, dünkü ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy sakinlerinin samimi konukseverliği ile karşılanan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, sohbetler çerçevesinde yurttaşların bölgeleriyle ilgili sorunlarını da dinledi. 
Cumhurbaşkanı, Girne bölgesindeki köy ziyaretlerine bugün de devam edecek.

CUMHURBAŞKANI AKINCI, KAYALAR, GEÇİTKÖY VE DAĞYOLU'NDA YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kayalar, Geçitköy ve Dağyolu'nda yurttaşlarla bir araya geldi. 
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bugünkü ziyaretlerinde de yurttaşların aktardığı çözüm bekleyen sorunları hakkında  bilgi alan Cumhurbaşkanı Akıncı, çeşitli konulardaki soruları da yanıtladı. 
Cumhurbaşkanı, Kıbrıs sorununun çözümü yönündeki çalışmalarda gelinen aşama ile Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimin tırmanmasının yarattığı risklerden çıkış yolu hakkındaki değerlendirmelerini yurttaşlarla paylaştı. 
Ziyaret ettiği köylerde muhtarlar tarafında karşılanan Cumhurbaşkanı, muhtarlıklarla bölgenin çözüm bekleyen sorunları hakkında muhtarlardan da ayrıca bilgi aldı.
TAK

Editör: Mehmet Kasimoglu