Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Dr. Erol Uçaner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "170 asker ailesi, 40 kombaycı getiriliyor. Kim gelir beni ilgilendirmez, beni bir doktor olarak ilgilendiren tek şey bu süreçte, herşey kontrol altındayken, kaç gündür vaka yokken bu şekil izole olunmuş, 50 gün evlerine kapanmış haldeyken, hastanede hemen hemen covid-19 hastalarının tümü taburcu edilmiş ve yeni bir sayfa açıp herşeye yeniden başlayacak duruma gelmiş, bu önümüzdeki kritik 20 günü tamamlamamız gerekirken, çok mu gerekliydi şu an hasta tespit edilmeyen pozisyonumuz varken yurtdışından başka ailelerin getirilmesi, iki hafta daha durduramadık mı?" dedi.

Uçaner'in paylaşımı aynen şöyle:
"170 asker ailesi getiriliyor.
40 kombaycı getiriliyor.
Kim gelir beni ilgilendirmez, beni bir doktor olarak ilgilendiren tek şey bu süreçte, herşey kontrol altındayken, kaç gündür vaka yokken,bu şekil izole olunmuş, 50 gün evlerine kapanmış haldeyken ,hastanede hemen hemen covid19 hastalarının tümü taburcu edilmiş ve yeni bir sayfa açıp herşeye yeniden baslayacak duruma gelmiş, bu önümüzdeki kritik 20 günü tamamlamamız gerekirken, çok mu gerekliydi şu an hasta tespit edilmeyen pozisyonumuz varken yurtdışından başka ailelerin getirilmesi?
İki hafta daha durduramadıkmı?
Cok mu zor OTORİTE olmak?
Cok mu zor ELİNİ MASAYA vurup dur demek?
Cok mu zor KOTROL BENDEDİR. deyebilmek?
Cok mu zor GÜÇ BENDEDİR deyebilmek?
Allah aşkına kapanın 2 haftada daha,almayın kimseyi izole olunmuş, 16 gündür hasta tespit edilmeyen bu adaya!!!
Yoksa buna da mı bilim kurulu ok dedi?
Bu kadar mı çok istersiniz bunu?
2 aydır uğraş veren sağlık çalışanlarını, ailelerini görmeyen bu kişileri, doğum günlerini görüntülü kutlayan ,bulaştıysam bile bulastırmayım deyip de uzaktan çocuklarına, büyüklerine seslenen tüm adada görev alan polis, dr,hemşire, hasta bakıcı, belediye, mecburi işleyen tüm kesimlere saygınız bu şekilde mi olacak? Anneler gününde annelerimizin ellerini öpemeyecek pozisyonda olmamız bu kadar mı değerli sizin için?
Bana lütfen ama 14 gün karantinaya alınacaklar, testleri yapılacak demesin kimse.
17. günde aktive olursa, 20 gün sonra bulaş başlarsa buna cevap vermekte zorlanacaksınız."

Editör: Mehmet Kasimoglu