2019–20 üretim yılında Genel Tarım Sigortası Fonuna yapılan ekilen ve/veya dikilen beyanlara ait hazırlanan köy ve üretici bazındaki askı listelerine itirazların 19 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.
2019–20 üretim yılında Genel Tarım Sigortası Fonuna yapılan ekilen ve/veya dikilen beyanlara ait hazırlanan köy ve üretici bazındaki askı listeleri ürün köylerinde askıya alındı.
Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü İpek Kızılduman yaptığı yazılı açıklamada, bugün son bulan itiraz sürelerinin ürün ekim dönemi olduğundan, üreticilerin itirazlarını tamamlayabilmeleri için 19 Kasım Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı.
İtirazda bulunacak üreticilerin ne şekilde itiraz yapabileceklerinin Askı Listeleri üzerinde bulunan duyuruda belirtildiğine işaret eden Kızılduman, Tarım ve Doğal kaynaklar Bakanlığı’nın www.tarim.gov.ct.tr internet sayfasından askı takibinin kimlik bazında yapılabildiğini kaydetti.
İtirazların kaza ve/veya bölge Tarım Dairelerinde Ve Genel Tarım Sigortası Fonu’ndan alınabileceğini belirten Kızılduman, Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde bulguların doğru kabul edilerek işlem yapılacağını ifade etti.

Editör: Mehmet Kasimoglu