Telsim’in, Meraklı Sınıf Çocuk Dergisi işbirliğinde düzenlediği sosyal aktivite günleri kapsamında ilk kez Öğretmenler Günü temasıyla düzenlediği etkinliğe, Şehit Ertuğrul İlkokulu 3. sınıf öğrencileri ve sınıf Öğretmeni Fırat Deliceırmak ile emekli öğretmen Selma Keskiner ve Meraklı Sınıf Çocuk Dergisi Sahibi ve Yayın Sorumlusu Bakiye Lord katıldı.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, emekli öğretmen Selma Keskiner, etkinlikte, Öğretmenler Günü’nün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Etkinlikte öğrenciler, Kumsal Park’ın girişinde yer alan ve Telsim’in Lefkoşa Türk Belediyesi’ne sokak hayvanları için armağan ettiği “Geri Dönüşümlü Otomatik Yem ve Su Makinesi”ne pet şişe atarak, sokak hayvanlarına yem ve su verdi. Engelli bireylere uygun olarak tasarlanan parkta yürüyüş yapan öğrenciler, engelli çocukların kullanımına uygun oyun ve spor alanlarını tanıdılar.

Telsim’in Meraklı Sınıf Çocuk Dergisi işbirliği ile ilk kez öğretmenler günü dolayısı ile düzenlediği sosyal aktivite günlerinin ilerleyen günlerde yeniden Kumsal Park’ta farklı temalarla gerçekleşeceği kaydedildi.

Editör: Mehmet Kasimoglu