Nıcosia Group Kıbrıs Kupasında bugün yarı final maçlarında Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği, Yenicami ile T.Ocağı karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşmada 20.00’de başlayacak.
Nıcosia Group Kıbrıs Kupasında yarı final ilk maçları bugün oynanıyor. Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü, ligde 2 basamakta yer alan Doğan Türk Birliği’ni ağırlayacak. Bu akşam Mağusa Dr Fazıl Küçük stadında oynanacak olan bu zor karşılaşma öncesi her iki takımda hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Maçı Kerem Eran yönetecek. Yardımcılıklarını ise Olgun Canik ve Mustafa Torun yapacak. 4.Hakem ise Emre Öztaşlı. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.
Başkent’te Atatürk stadında oynanacak olan bir diğer yarı final ilk maçında ise Yenicami-T.Ocağı karşı karşıya gelecek. Her iki takımın bu zor müsabakadaki amacı 2.maça avantajlı skoru taşımak. Yenicami ve T.Ocağı bugün oynanacak maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Maçı tecrübeli Hakem Fehim Dayı yönetecek. Yardımcılıklarını Hakan Gök ve Emre Çevikdal yapacak. 4.Hakem ise Hüseyin Özkan. Bu karşılaşmada saat 20.00’de başlayacak.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu