Lefkoşa Sanayi Caddesi üzerinde kimliği tespit edilmeyen araç trafiğe tehlikeye sokuyor. Yaklaşık bir aydır terk edilmiş bu araç aslında bir çöp arabasıdır. Yoksa bu araç çürümeye mi mahkum ediliyor. Riskli bir alana bırakılan bu araç trafik kazalarının yaşanmasına davetiye çıkartıyor.

TERK EDİLMİŞ ARAÇLARI İHBAR EDİN
Özellikle park edilmiş sahipli ya da sahipsiz uzun süredir bulunduğu alandan alınmayan bu araçları ihbar edin. Lefkoşa Trafik bünyesinde bu araçların çekilmesi elbette çok kolay bir durumdur. Bu şekilde bir asayiş sağlanırsa hem etrafta çürümeye çevreye bıraktığı kötü görüntü ortadan da kalkmış olacak. Eğer ki kasıtlı bir şekilde bırakılıyorsa bu araçlar trafikte can kaybına neden olacaktır. Bu durum için en yakın zamanda çözüm bulunmalı.

NEDEN TERK EDİLEN ARAÇLAR ÇEKİLMİYOR.
İllaki bir can kaybına sebebiyet mi vermesi gerekiyor. Aracın orada durması trafiği engellemediğini söylemeyiz. Çevre sakinleri bu görüntüden şikayetçi ve rahatsız. Kendi kaderine terk edilen bu araçların akıbetini merak ediyorlar. Ne olacak bu koca araçların yol kenarında durmasında bize bir yararı yok. Polisin bu araçları çekebilmesi için illa bir suça karışmış olması gerekmez. Yasal olarak bu araçların burada durması tehlikeli ve yasaktır.
Haber ve Fotoğraflar: Esengül Aykaç

Editör: Mehmet Kasimoglu