Saner: “Bu sabah programına katıldığım gazeteci Aytuğ Türkkan’ın PCR testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunuyorum. Bu durum sonrasında kendimi toplumdan izole ettiğimi bilmesini istiyorum.”

SES KIBRIS Genel Yayın Yönetmeni Aytuğ Türkkan’ın corona virüs testi pozitif çıktı. Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sabah kapalı alanda yapılan program nedeniyle Başbakan Ersan Saner’in temaslı olduğunu duyurdu.
Açıklamasında sağlık durumunun çok iyi olduğunu dile getiren Türkkan, Başbakan Ersan Saner, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve KTEZO Koordinatörü Hürrem Tulga ile yaptığı programlardan dolayı temaslı olduklarını belirtti.

BAŞBAKAN SANER KONUYLA ILGILI ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI: 
“ Bu sabah programına katıldığım gazeteci Aytuğ Türkkan’ın PCR testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle gazeteci kardeşimiz Türkkan’a geçmiş olsun dileklerimi  iletirken değerli halkımızın bu durum sonrasında kendimi toplumdan izole ettiğimi bilmesini istiyorum. Çift doz aşılı olmama ve sürekli PCR testi yaptırmama rağmen, sağlık personelimizin önerilerine uyacak ve inşallah en kısa sürede tekrar halkımızın arasına döneceğim. 
Bu süre içinde hükümet çalışmalarının aksamaması için gerekli önlemleri almış bulunmaktayız. Olayın duyulmasından bu yana şahsıma gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eder, herkese sevgi selam ve saygılarımı sunarım.”
 

Editör: Mehmet Kasimoglu