Niye kurulmuştu.

Belki devlet aşısı olur diye, en azından benim umudum buydu.

Kurulurken onların umudu da buydu sanırım.

Bünye aşıyı reddetti.

Düzelteyim,  kendilerini sendika ve meslek örgütü  olarak kabul eden ve ne garip değildir ki bu kabullerini meclis, partiler, hükümetler ve devlete de sirayet ettirerek onlara da kabul ettiren sendika ve diğer mesleki örgütler reddetti aşıyı.

Bu umutlarla kurmuş olsalar da, bir süreden beri kendilerinin sebep olmadığı zorluklarla da boğuşmak zorunda kaldılar partilerine partililerine seçmenlerine meram anlastamadılar ve yoruldular.

Bu köfte de yenmiştir ve ünlü antrenör İlker Ertemel’in dediği gibi yenmiş köftenin davası olmaz diyelim ve önümüzdeki maçlara bakalım.

BTM liginde oynuyor olmayı asla unutmadan davranırlar inşallah.

BTM liginde oynayıp da Ronaldo’yu Messi’yi transfer etmek değil miydi on yılda , onbeş yılda emeklilik.

Kaynakları kıt bir ülke ve devlette, çok maaşlılara çok zam az maaşlılara az zam şeklinde uygulanan eşel mobil sisteminin,  bundan böyle asgari ücretlilere çok zam, düşük ücretli memurlara iyi zam,  yüksek ücretli memurlara az zam ve müdür, genel müdür, müşavir vekil bakan ve cumhurbaşkanına yok zam diye uygulanması dileklerimle başarılar dilerim.

Dilekle olmaz bilirim.

Kuraklık parası yerine, ülke iklimine uygun tarım politikaları.  Denize sıfır evlere, villalara rezidanslara yüzme havuzu gibi lüks harcamalarına ekstra çevre ve su vergisi, en uzak mesafesi saate 70 km ile iki saat olan ülkemizde,  bilmem kaç beygirlik lüks arabalara ekstra trafik vergisi gibi vergilerle, ayak ve yorgan uyumuna özen gösterilmesinin önemini kavrayacağını kurulacak olanın,  umud etmek istiyorum.

Kimin, kimlerin, hangi parti veya partilerin iktidar olacağından çok daha önemlidir iktidar olma heveslilerinin nereye, hangi koşullarsa iktidar olmak istedikleri.

Hatırlatayım, seçmenlerine belki söylerler diye.

Norveç’e, İsveç’e değil KKTC ye hükümet olacaksınız ve önünüzde de,  çoğuna Türkiye’nin değil sizin yanlış politikalarınızın sebep olduğu onlarca çözümü kolay ve fakat seçmeni zor sorunlar yumağı var.

Gün gitsin diye hükmedecekseniz bilin ki hükmettiğinizi zannetiğiniz her şey sizi parmağında oynatarak hükmedecektir size.