Lacroix geliyor muş.
Gelsin bakalım, alsın tehdit ve santaj emirlerini jandarmasından dünyanın ve gelsin..
BM nin bilmem ne memuruymuş bu zatı muhterem.
Bütün BM memurları gibi ki genel sekreter de buna dahil, ABD savaş şirketinin memurları işte.
Sırası gelmişken söyleyim.
BM Güvenlik Konseyi Suriye için ateş kes kararı almış.
İşte böyle dalga geçiyorlar bizimle ( biz dediğim de bütün dünyada saysan ancak 80-90 kişi), ateş edenler ve ateş etmeye devam edenler kimler, ateş kes kararı alanlar değil mi.
İkinci dünya harbinin bitmesiyle yep yeni hayaller ortaya çıkmıştı, işte bu hayaller çerçevesinde kurulan BM  çok ama çok kısa bir süre içinde, gerçekçi olup hayalleri terk etme yolunu seçen ABD nin başını çektiği ve Fransa ile İngiltere’yi de kuyruğuna taktığı bir canavara dönüşerek, bir başka canavarın da SSCB adıyla palazlanmasına neden olmuştu.
İki kutuplu bir dünyanın iki azgın canavarı olan ABD ve SSCB nin  ( bu günkü Rusya ) en etkin olduğu BM, bilin ve düşünün ki yıllar yıllar boyunca ÇİN i ve Hindistan’ı tanımazdan gelen bir örgütttür.
İşte geçmişi böylesine kirli olan bu örgüt, 1960 yılında Cezayir kurtuluş savaşına karşı tarihin gördüğü en büyük katliamlarından birisini yapan Fransa’ya arka çıkmıştı ve o katliamların baş sorumlularından birisi de Fransız sosyalisti olarak ünlenen Fransuva Mitterand idi.
Ayni BM, 4 Mart 1964 yılında aldığı bir kararla, Makarios u Kıbrıs adasının sahibi ve KC hükümetini de adanın yasal meşru hükümeti olarak selamlamıştı.
O gün bu gündür aslında önemsiz olan ve fakat mürekkep yalamışlarca dünyanın en önemli örgütü ve hatta komik bir şekilde dünya barışının koruyucu ve kollaycısı zannedilen bu BM,  o kararının kuyruğunda maşrabba olmuş bir vaziyette karşımızda yer alarak bize ‘ ELLER YUKARI, TESLİM OL YOKSA ÖLDÜRÜRÜM’ demektedir.
BM nin en yeni tehdit memuru olarak Mösyo Lacroix arzı endam ediyor ve ne yazık ki anlaşmayı barışı arayan biri olarak kabul görüyor.
Lacroix bir memur sadece.
Oysa, bizi bir memur değil seçilmişler idare ediyor ve benim beklentim seçilmişlerimizin atanmış bir memura hak ettiği şekilde davranmalarıdır.
Hayal kuruyorum evet.
Bir hayal kurucuya ihtiyaç var, ihtiyaç var çünkü yeterinden fazla hazrolcu var.