Kim ne dedi.

Kimin ne dedediğine kim nasıl karşılık verdi.

Masmaviydi gök, X parti başkanı kaldırdı kafasını baktı, yeşil dedi. Toplandı parti meclisi karara aldı gök yeşil diye ve parti kararı olarak açıkladı.

Yazdı gazteler kaldırıp yazıcılar başlarını gök yüzüne bakmadan manşete çekti.

GÖK YEŞİL.

Y parti başkanı durur mu sessiz asla. Gök yüzüne bakma ihtiyacı bile duymadan çağırdı parti meclisini toplantıya ve çaktı kararı alınına. Gök sarı. Açıklandı parti kararı gazete manşetlerinde

HAYIR. GÖK SARI.

X partisi ile Y partisi bu kadar önemli bir açıklama yapar da V partisi  suskun kalır mı

Asla ve katiyenn.

V partisi bu acil durum karşısında parti başkanının direktifi ile toplanıp, konu hakkında kendi görüşlerini ve elbette kararlarını Alırlar, Gök pembe.

Medya objektif ya bu defa da manşet şöyle atılır

GÖK PEMBE.

Uzatmıyalım. Zaten kendilerini parti hem de siyasal parti zannedenler yıllar var ki lafı lafa eklemekten lafazanlıklar partileri olup uzattıkça uzattılar lafları.

Ve onlar uzattıkça kendileri söyleyip de yine kendileri ölçülemez bir hayranlıkla tutkuyla bağlandıkları lafları, sloganlar yüzünden bu hale geldik.

Beylerin esiri oldukları parti tüzel kişilikleri sütün rengini tartışmaya devam ededursun süt ekşidi önce, sonra ağaçlar kurudu kesildi, tarım bitti, işsizilik ve memur adı altındaki gizli işsizlik ( ki biri de bendim emekli oluncaya kadar tam 25 sene )  aldı başını gider.işsizlik aldı başını gider beri yandan da Uganda dahil 10 larca yabancı ülkeden işçi ithal eder zenginler.

Siz sütün rengini tartışın.

KC akdenizi sahiplendi. Var mı bir sözünüz.

Hükümet kurun der TC  işimize karışmayın dersiniz deyin de siz süt rengi tartışırken Üsküdar da sabah olacak ve atı alan öte yakaya geçecek.

Sayenizde umut öldü beyler