Bu ağaçtan 5 kilo bile armut alamazsınız iddiası sıkı bir iddiadır.

İddianın sahibi işaret ettiği ağacın armut ağacı değil de elma ağacı olduğunun farkında olmasa da iddia iddiadır ve iddialı olmak oy devşirmek için her zaman geçerli olduğuna inanılan bir safsatadır.

iddia bilgiye görgüye araştırmaya dayandığı ölçüde iddia olur ve fakat iddia sahibi umursuz ise ve tek umuru caka satmak için iddialı olmak ise iddia da giderek boş konuşanın boş kalfası konumuna düşer ki yakın tarihimiz örnekleriyle doludur.

Hakikat, ABD başkanı Johnson’un Türkiye Başbakanı İnönü’ye yazdığı 1964 tarihli mektupla tarihe mal olmuş olsa da boş ve cakalı iddia sahiplerinin Türkiye’nin müdahalesi ABD planıdır safsatalarını engelleyemiyor.

Cakalı iddia sahiplerine KKTC bir ABD planı sonucunda kurulmuştur şeklindeki iddialarını hatırlatıp da ABD kendi kurdurduğu KKTC’yi niye kabullenerek tanımadı da BM Güvenlik konseyinin ‘ 15 kasım 1983 de Kıbrıs Türklerinin aldığı kararı kabul etmeyin’ çağrısı yapılmasına öncülük etti. Yoksa sizden mi korktu. Varma da bu çok iddialılar parmaklarını bize ( ABD ye ) doğru sallayarak, ‘haaaa bana bak eyyy Amerika’ diye azarlarsınız diye korku içine mi düştü.

Elma ağacı altında durup ve o ağacı işaret ederek,  bu ağaçtan 5 kilo bile armut alamazsınız iddiasını da aşarak, selvi ağacını işaret edip bu yıl ekşileceler çiçeklenmedi niye acaba noktasına varmak kadar abuk durumlar da giderek artmaya başladı KKTC siyasasında.

Gölge boksu oynama hevesi anlaşılır bir hevestir ve Muhammet Ali unvan maçlarına hazırlık dönemlerinin başlangıç aşamalarında kısa süreli gölge boksu çalışmaları da yapmıştır ve öncesi ile sonrasında çok sıkı ve gerçek antrenmanlarla terlemiştir galonlarca.

Bu armut iddiacılarının hiçbir çalışma yapmadan ha bire gölge boksörü olmalarından bıkıp usanacakları yok.

Olmayan her şeyi var kabul edip sözüm ona devlerle mücadele etmek pek cazip bir caka satma yöntemi olarak revaçta.

Salla gitsin sonra da salladığına inan ve o inanmanın inancıyla inançlı mücadeleni sürdür.

Salla Grivas bir özgürlük devrimcisiydi diye ( bu ciddi ciddi yazıldı ne yazık ki ) salla Makarios ile eoka ve enosisin ilgisi yoktur diye ( ne yazık ki bu da yazıldı )

Ve sallamaya devam et.

O ağaçtan evet armut muz hasat edilemez çünkü o ağaç mersin ağacı.