Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Haziran 2022’de yapılacak yerel seçimlerle ilgili aday tanıtımına önceki gün akşam Geçitkale’de devam etti.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, etkinlikte, Geçitkale’nin 7 yılı aşkın süredir belediye başkanlığı görevini sürdüren Hasan Öztaş’ın, önümüzdeki yerel seçimlerde de CTP adayı olarak, yeniden yarışa gireceği duyuruldu.
Etkinlikte, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ile yeniden aday olan Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş konuşma yaptı.

ERHÜRMAN
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bereketli bir dönemin kendilerini beklediğini kaydetti.
Ülkenin çok karanlık günlerden geçtiğini ve çok büyük bir karanlığa mahkum edilmeye çalışıldığını savunan Erhürman, ekonominin yerlerde süründüğünü öne sürdü. Erhürman, “Halkın derdini zerre umursamayanlar, ülkenin kurumlarının itibarını yerle bir ediyor, sarsıyor. Bu ülkenin gailesini çekmiyorlar” diye konuştu.

“GEÇİTKALE’DEKİ BU IŞIĞI SÖNDÜRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK”
Geçitkale’nin 7 sene önce ve şimdi nerede olduğunu herkesin gördüğünü kaydeden Erhürman, “Geçitkale’de Hasan Öztaş’ın ekibiyle birlikte, tırnaklarıyla yerleri kazıyarak, ortaya çıkarttıkları ışığı söndürmeye kimsenin gücü yetmeyecek” ifadelerini kullandı.
Erhürman şöyle devam etti:
“Çok uğraştıklarını biliyoruz. Hangi dönemlerde, bizim içimize sinmeyecek yöntemlerle buralarda neler yaptıklarını da biliyoruz. Geçitkale halkı, 7 sene öncesini hatırlıyor, bugünü de görüyor.”
Hasan Öztaş ve ekibinin aylarca maaş almadan hizmete devam ettiğini dile getiren Tufan Erhürman, “Bizim hizmet aşkımız keseleri doldurmak değil, bizim hizmet aşkımız gerektiğinde evimize götüreceğimiz ekmeği keserek, bölgemize, ülkemize hizmet götürmektir” şeklinde konuştu.
Hasan Öztaş’ın 7 senedir söz konusu durumun en güzel örneklerinden birini sergilediğini belirten Erhürman, “Hem yerelde, hem genelde bereket geliyor” dedi.

Editör: Mehmet Kasimoglu