Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu 2021 sezonu için Basel Holding ile sponsorluk antlaşmasına vardı. Buna göre 2021 yılında düzenlenecek Kuzey Kıbrıs Ralli, Sprint ve Tırmanma şampiyonaları Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Girne’de Basel Holding merkez ofisinde gerçekleşen imza töreni ve basın toplantısı ile birlikte 2021 şampiyonaları da tanıtıldı.
Burak Başel: KKTOK, Kuzey Kıbrıs’ın dünyaya kapalı olmadığını gösteriyor “Bu imkanı bize sağladığınız için biz teşekkür ederiz. otomobil sporlarına 2018 yılında başladık. Daha bu sektörde çok yeniyiz. 2018 yılından beridir de KKTOK ile birçok konuda işbirliği yaptık. Bu işbirliklerinde gösterilen profesyonel çalışmalardan da çok etkilendik. KKTOK aslında bu ülkede, Kuzey Kıbrıs’ın dünyaya kapalı olduğunu, dünyanın Kuzey Kıbrıs’a kapalı olmadığını yaptığı uluslararası organizasyonlarla bu ülkeye gösteren kuruluşlardan birisidir.
Tigin Kişmir: Sponsorumuza layık organizasyonlar yapacağız “Bizim için gurur verici ve onore edici bir gün yaşıyoruz. Gerek ülkemizde gerekse de dünyada birçok başarıya imza atmış, söz sahibi olan çok büyük bir holding ile işbirliği yapmak mutluluk vericidir. Onların sponsorluğu altında tüm faaliyetlerimizi gerçekleştirebilme imkanını bize sağlamaları mutluluğumuzu iki kat daha artırmış durumdadır. Ben herkesin huzurunda bize bu imkanı sağlayan Basel Holding direktörü Burak Başel’e teşekkür ediyorum. İnşallah biz de sponsorumuza layık olacak şekilde organizasyonlar yapıp alnımızın akıyla bu işten çıkacağız. İki markanın işbirliği içerisinde otomobil sporlarını daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.”
Canben Özpaşa: Böylesine büyük firmayla çalışmak mutluluk “2021 yılında KKTOK olarak gerçekleştireceğimiz Kuzey Kıbrıs Ralli, Sprint ve Tırmanma Şampiyonası ana sponsoru olan Basel Holding ile imzalayacağımız sponsorluk anlaşması için burada bulunmaktayız. Basel Holding’e bu sponsorluğu için öncelikle teşekkür ederiz. Böylesine büyük bir firmayla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.İlk yarışımızı 17 Nisan Cumartesi günü Pandemi Koşullarına uygun bir şekilde Hamitköy de gerçekleştireceğiz."
 

Editör: Mehmet Kasimoglu