K-Pet 1.lig lideri Gönyeli, son sıradaki Kaya Mehmetçik karşısında 1 puanı 90+4’te kurtarabildi. Kaya Mehmetçik geçen hafta oluğu gibi yine 90+4 yediği golle 3 puandan oldu. 
Yer: Gönyeli stadyumu
Hakemler: Timur Ercan Body, Ali Orçan, Hüseyin Özışık
Gönyeli: Kemal, Sabri, Menteş(Süleyman), Talat, Kahraman, Raif, Hasan, Coşkun, İbrahim(Alattin), Tacattin, Velat
Kaya Mehmetçik: Cengiz, Feridun(Emir), Murat, Uğurcan, Mustafa İnanç, Halil, Uğur, Mahmut(Enver), Çağrı, Barkın(Mehmet) Barış
Sarı kartlar: İbrahim 29.dk, Raif 54.dk, Hasan 60.dk.(Gönyeli) Mustafa İnanç 78.dk Uğur Aktaş 90.dk(Kaya Mehmetçik)
Goller: Mahmut Amasyalı 34.dk, 42.dk.(Kaya Mehmetçik), Tacettin 3.dk, Raif 90.dk(Gönyeli)
Gönyeli ile Kaya Mehmetçik arasındaki karşılaşmanın 2. Dk gelişen Gönyeli atağında Tacettin’in attığı golle Gönyeli adeta maça 1-0 önde başlamış oldu. Gönyeli takımı orta sahada organize olarak Tacettin ve Velat’ı kullanarak pozisyon bulmaya çalıştı ancak maçın ortalarına doğru Kaya Mehmetçik orta sahasında oynayan Halil ve Feridun ile orta sahada dengeyi kurdu. Sağ kanattan Mustafa İnancı kullanarak maçın 25.dk Mustafa İnanc’ın yaptığı ortaya kafayı vuran Mahmut Amasyalı oldu ancak Kaleci Kemal kurtardı. Bu pozisyonun hemen arkasında gönyeli atağında Sabri’nin vuruşunda kaleci Cengiz topu köşeden çıkardı, dönen topa Tacettin’in vuruşunu Çağrı çizgiden çıkardı. 35.dakikada Mustafa İnanc’ın soldan yaptığı ortaya Mahmut Amasyalı’nın sert ve düzgün kafa vuruşu ile skoru 1-1 oldu. İkinci devreye daha istekli olan ve organize ataklar geliştiren Kaya Mehmetçik, Gönyeli orta sahasının oyundan düşmesinden de faydalanarak, soldan Murat Abuzet’in taşıdığı topu müsait durumda bulunan Mahmut Amasyalı’ya çıkardığı, Mahmut ise affetmedi ve attığı golle skoru 1-2 yaptı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+4. Dakikasında Kaya Mehmetçik kalesinde oluşan karanbolde Raif’in vuruşunda top filelere gitti ve bu zorlu mücadele 2-2'lik skorla sona erdi.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu