Spor adamlarının ülkemizde yaşanan kötü süreçte destekleri çığ gibi büyüyor. Başta futbol olmak üzere birçok spor dalına katkıları ile bilinen Abdullah Yusuf’un direktörlüğünü yaptığı Nicosia Finance, müşterilerin taksitlerinin ertelenmesine ve ertelenen taksitlerle ilgili gecikme faizi alınmamasına karar vererek açıklanan paket sonrası adeta gereken yerlere cevabı vermiş oldu

Yıllardır özellikle ülke futboluna yaptığı katkılar ile bilinen son yıllarda birçok kulübe sponsorluk yapan ve bu sezonda Yenicami ve Göçmenköy ile NicosiaGroup Kıbrıs Kupasının sponsoru olan, başta futbol olmak üzere birçok spor branşına şirketleri ile katkıları sağlayan Abdullah Yusuf’un direktörlüğünü yaptığı NicosiaGroup içerisinde yer alan Nicosia Finance bu kez zor günler geçiren vatandaşa elini uzatarak hükümetin yapamadığını yaptı ve dün açıklanan ekonomik paket sonrası adeta insanların yüreğine su serpti.
Ekonomik pakette yer alan maaş kesintilerinden ve özel sektör çalışanlarının uğrayacağı ekonomik imkansızlıklardan minimum düzeyde etkilenmeleri için NicosiaFinaance Ltd.den nefes aldıracak bir kolaylık geldi.
Uluçhan, müşterilerin taksitlerinin 2 ay süre ile ertelenmesine ve ertelenen taksitlerle ilgili gecikme faizi alınmamasına karar verdi.
MTG Başkanı Koral Bozkurt, TOL eski başkanı Fahri Altınör, MTG eski başkanı Halil Falyalı, G.Gücü eski Başkanları Mazhar İqbal ve oğlu Suma Zafer, Gönyeli eski yöneticisi Erdinç Kücükuncular gibi spor adamlarının yaptığı katkılar sonrası Abdullah Uluçhan’da elini taşın altına koyarak KKTC için Omuz Omuza sözleri ile vatandaştan büyük takdir topladı.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu