Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç 13 idmanın geride kaldığını, tempoyu artırarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Uzun bir aranın ardından oyuncularla bir araya geldiklerini, oyuncu grubunu iyi bulduğunu ifade eden Aktunç, 4 hazırlık maçı ile süreci noktalayacaklarını ifade etti.
Uzun bir aranın ardından oyuncularıyla bir araya gelmelerine rağmen oyuncu grubunun keyifli, istekli ve motive olduklarını net bir şekilde gözlemlediğini ifade eden Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, idmanların özellikle neşeli geçtiğini eski havayı oyuncularının kısa sürede yakaladığını ifade etti. 
Geçen haftaki aşırı sıcak havanın son dönemde olmadığını bu nedenle oyuncularından daha fazla verim aldıklarını ifade eden Aktunç, 13 idmanı geride bıraktıklarını ifade ederek, hazırlık maçlarını da planladıklarını söyledi. 
3 Haziran’da Küçük Kaymaklı, 6 Haziran’da Karşıyaka, 10 Haziran’da Mormenekşe ve 13 Haziran’da ise Düzkaya ile hazırlık maçı düşünceleri olduğunu ifade eden Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, kısa sürede kalan 8 maçla ilgili olarak takvimleme sürecinin de çıkması gerektiğini söyledi. Tüm planlamaların 5 haftalık sürece göre olduğunu, herhangi bir değişiklik durumunda sürecin farklı noktaya gelebilme ihtimali olduğunu ifade eden Aktunç, kısa süre içinde 8 maçın takvimleşmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Editör: Mehmet Kasimoglu