Çetinkaya Türk Spor Kulübü Erkek Basketbol takımı koçu Kadri Alagöz, Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Dosyası programına telefonla konuk olurken önemli açıklamalarda bulundu. Genç bir kadroya sahip olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Kadri Alagöz, geleceğin takımını yaratmak için çalıştıklarını söyledi.
“Çetinkaya olarak tam 30 yıl sonra yeniden basketbola döndük” diyen deneyimli çalıştırıcı, “Genç oyuncular bulup, sil baştan bir takım kurduk. Gençlerin gelişmesi için sürekli oynaması gerekiyor. Bu yılki hedefimiz, rakip ayırmaksızın, arzu ve istekle, mücadeleyi hiç bırakmadan maçlarımızı oynamaktır. Geleceğin takımını yaratmak için çok çalışacağız” açıklamasını yaptı. 
“Basketbol Akademisi’ni hayata geçirmek istiyoruz”
Çetinkaya Türk Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Koçu Kadri Alagöz ayrıca Kulüp Başkanı Ceran Tunalı ve yönetime çok teşekkür ederken, basketbola yatırımlarının devam edeceğini, pandemi sonrasında ise Çetinkaya Basketbol Akademisi’ni hayata geçirmek için çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Alagöz, “30 yıl sonra büyük bir adım atarak basketbola yeniden döndük. Artık geri dönüş yok. Hep üzerine koyup, basketbolda kalıcı olmak istiyoruz. Pandeminin bitmesiyle de hedefimiz olan Çetinkaya Basketbol Akademisi’ni hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıca basketbolda kalıcı olma adına önümüzdeki dönemde Metehan Tesisleri’nde yapmayı planladığımız spor salonu ile birlikte daha da güçlenip, gelecek yıllarda adımızdan sıkça söz ettirmek istiyoruz” dedi. 

Fotoğraflar: Necmi Usal
 

Editör: Mehmet Kasimoglu