Ülkemizin güzide kulüplerinden Küçük Kaymaklı, kendi imkanlarıyla büyümeye devam ediyor. Akay Aşina, kulübün destek almadan Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu’nun %70-80 oranında ışıklandırıldığını söyledi. Bu sıcak havalarda sporcularının sağlığını düşünerek bu adımı attıklarını kaydeden Aşina, tüm sponsorlarına teşekkür de etti. 
Başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı, Başkan Akay Aşina ve yönetimi önderliğinde tesis çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. Görevde olduğu süre boyunca antrenman sahasının yapımında, sahanın tellendirilmesinde, ışıklandırılmasında, saha yanına kulüp kafeteryasının kazandırılmasında, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nın tellerinin sökülerek duvar yapılmasında ve futbol severlerin rahatlıkla maç izleyebilmesine olanak sağlayan Aşina ve yönetimi, önemli bir adıma daha imza attı.
Yıllardır Spor Dairesi’nden Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu’nun ışıklandırılması için yardım bekleyen ancak hiçbir katkı alamayan Küçük Kaymaklı, bir nebze de olsa stadı ışıklandırmayı başardı. Akay Aşina, spor servisine yaptığı açıklamada, kulübün destek almadan Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu’nun %70-80 oranında ışıklandırıldığını söyledi. Bu sıcak havalarda sporcularının sağlığını düşünerek bu adımı attıklarını kaydeden Aşina, tüm sponsorlarına teşekkür de etti. 
Birkaç yıl önce sentetik antrenman sahasını inşa ettiklerini ifade eden Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Akay Aşina, sentetik sahanın tellendirilmesine ve duvarların örülmesinde katkı koyan bir diğer sponsorları Aksa LTD Direktörü Ata Satur’a da çok teşekkür etti.
“Her şeyi kendi tırnaklarımızla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz”
“Bugüne kadar Spor Dairesi’nden tek bir kuruşluk katkı alamadık” diyen Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina, “Kulüp olarak zorlu günlerden geçtik ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Ruhumuzda mücadele etmek vardır. Bırakacağımız kalıcı eserlerle geleceği parlak, önü açık bir Kaymaklı görmek istiyoruz. Yıllardır beklediğimiz ışıklarımıza bir nebze de olsa kavuştuk. Bu sıcak havalarda sporcularımızın sağlığını düşünmek zorundayız” dedi. Aşina ayrıca katkı koyan tüm sponsorlarına teşekkür ederek, tesisleşmeye devam edeceklerini ifade etti.


 

Editör: Mehmet Kasimoglu