Başkentin Kalbinde yer alan Attila Topaloğlu sahasında her gün yüzlerce insan spor yaparken, Spor Dairesinin aldığı kararla bir tek Attila Topaloğlu sahası kulüplere kapatıldı.

Pandemi sürecinden sonra tüm sahalar takımlara açılırken, Spor Dairesinin aldığı kararla Attila Topaloğlu sahasının takımlara açılmaması başta G.Gücü olmak üzere birçok takımı sıkıntıyı soktu. Her gün yüzlerce insana ev sahipliği yapan ve gerek yürüyüş gerekse spor aletlerinde spor yapan ve sağlıklı kalmaya çalışan insanlarımız bu durumdan memnun iken, sahanın halen daha Spor Dairesi tarafından kapalı tutulması ve hiçbir kulübe idman yapması için verilmemesi sıkıntıları ve haksız rekabeti de beraberinde getirdi.
Süper ligde yer alan Başkent takımlarının antrenman yaptıkları sahaların açık olması, tek sahası olmayan G.Gücü’nün antrenman yapacak saha bulamaması ve Spor Dairesine yaptığı Attila Topaloğlu sahasını kullanma talebinin geçerli sebep sunulmadan ret edilmesi ve Pınarbaşı’nın da idmanlarının iptal edilmesi takımları isyan noktasına getirdi. Kulüpler, Attila Topaloğlu sahasının neden açılmadığı ve kulüpleri zora sokmasının sebebini Spor Dairesinin açıklamasını talep ettikleri gelen bilgiler arasında. 
 

Editör: Mehmet Kasimoglu