K-Pet Süper ligde play out çizgisinin içinde kalmak istemeyen Baf Ülkü Yurdu, konuk ettiği Doğan Türk Birliği karşısında yenik duruma düşmesine rağmen beraberliği kurtarmayı başardı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Doğan Türk Birliği ise aldığı bu beraberlikle ligdeki 2.basamaktan gerileyerek 3.basamağa indi.
Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Özal Çağlayan, Abdullah Genç
Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Fikri, Isaac, Hasan, Mustafa(63.İ.Hatay)Yankı(74.Dk Metin)Kossi, H.Taşçı, Atanda, Doğan(46.Dk Cevdet)Adeola
Doğan Türk Birliği: Dursun, Aydın, Serhan(54.Dk Rasaq)Salih(46.Dk A.Sönmez) Selim(90.Dk Güvenç)Kenan(90.Dk Arda)Sercan, Weston, A.Savaşan, A.Akbulut (39.Dk Afün)
Goller: 66.Dk Yankı(P)(BÜY)60.Dk Rasaq(DTB)
Kırmızı Kart: 58.Dk Fikri(BÜY)64.Dk Afün, 90.Dk Sercan(DTB)
Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Baf Ülkü Yurdu’nun şiddetle puana ihtiyacı olması maçın tansiyonunu artırırken, her iki takım takımda ilk devrede gol atma başarısı gösteremedi ve devre 0-0 eşitlikle son buldu. 60.dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında ceza alanı içine yapılan ortaya 2.devrede oyuna giren Rasaq iyi yükseldi ve güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 0-1. Maçın 66.dakikasında gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında oluşan pozisyonda maçın orta hakemi Kerem Eran penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Yankı skoru 1-1 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında her iki takımın gol girişimi netice vermeyince maç 1-1 eşitlikle son buldu.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu