K-Pet 1.Ligde Play out’a iyi bir puanla girmeyi hedefleyen Bostancı Bağcıl, konuk ettiği Karşıyaka karşısında öne geçtiği maçta 1-1 berabere kalarak evinde çok önemli puanlar kaybetti. Karşıyaka ise play off’a kalma için çok önemli 2 puan kaybetti.
Yer: Bostancı Bağcıl Stadı
Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Mehmet Ekşici, Necmi Bulut
B.Bağcıl: Gültekin, A.Zaifoğlu, Arda, Kaan, Hasan(46.Dk Mustafa)Zekai, Justıce, K.Solkanat, Kemal, Cemal, Doğukan(46.Dk Aziz)
Karşıyaka: Şiho, Olgun, Kadir, Mert(53.Dk Berkan)Osman(53.Dk Casim)(90.Dk Hasan)Mehmet, Cenker(53.Dk M.Özyay)(90.Dk H.Alat)Aykan, Tahir, Hüseyin, Kaan
Goller: 53.Dk Justıce(B.Bağcıl)65.Dk Olgun(Karşıyaka)
Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Çok sıcak bir havada gerçekleşen mücadelenin ilk yarısında her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve devre 0-0 eşitlikle sonra erdi. 2.devrenin 53.dakikasında gelişen Bostancı Bağcıl atağında ceza alanı içinde oluşan pozisyonda hakem İsfendiyar Açıksöz penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Justıce topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 65.dakikada gelişen Karşıyaka atağında Olgun Dodak sahneye çıktı ve attığı golle takımını beraberliğe taşıyan isim oldu 1-1. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu