Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Koral Bozkurt daha önce bırakacağını açıkladığı kulüp başkanlığı için yeniden değerlendirme yapacağını açıkladı.

MTG Başkanı Koral Bozkurt, dün katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, gelinen aşamada bırakma kararını yeniden değerlendireceğini gerek yönetim ile gerekse futbolcularla görüştükten sonra karar vereceğini açıkladı.
Koral Bozkurt “ben bırakacağımı açıkladım ki niyeti olan hazırlansın. Ancak gelinen bu ortamda ben başkanlığı bırakırsam benden sonra kim alacak gibi çok ciddi bir sıkıntı var. o nedenle yönetimimle de konuşarak  eğer ki biz de bu işi yapacaksak belki devam etme gibi bir olasılığı önümüze koyuyoruz” dedi.
Bu kritik ortam biter bitmez maçlara devam edilmesi gerektiğini belirten Koral Bozkurt kendilerinin oynayarak şampiyon olmak istediklerinin kaydetti. Bozkurt bu kritik ortam geçtikten sonra da kapıların bir süreliğine kapalı kalabileceğini bu süre içinde de en büyük sosyal etkinliğin futbol olacağını belirterek “bizde futbol iile halkımıza büyük bir eneji verebileceğimizi düşünüyorum” dedi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu