Bu sezon 1.ligde mücadele edecek olan Ozanköy kolları erken sıvayarak Tatlısu’dan İsrail'li forvet Ram İsacov'u renklerine bağladıktan sonra bu kez Bulgar Orta Saha Yulian Mihaylov ve İbrahim Karadal’ı renklerine bağlayarak Tatlısu’dan 3 genç oyuncuyu kadrosuna katmış oldu.
Süper ligde başarısız bir sezon geçiren ve 1.lige düşen Ozanköy'de kollar yeni sezon için erken sıvandı. Ozanköy bugün teknik adam Tayfun Kurtarıcıoğulları ve yardımcısı Nejat Kurtarıcıoğulları ile anlaştıktan sonra transferde düğmeye bastı. Geçtiğimiz hafta serbest transfer hakkı bulunan kalecisi Mehmedemin İlter ile sözleşme yenileyen Kırmızı beyazlı ekip bugün komşusu Tatlısu’dan 3 genç oyuncuyu renklerine bağladı.
BTM 1’de mücadele eden takımlardan 2000 sterlin karşılığı transfer etme hakkını kullanan Ozanköy 6000 sterline 3 yetenekli oyuncuyu kadrosuna kattı.
Özellikle yarımcı antrenör Nejat Kurtarıcıoğulları’nın bir dönem Tatlısu’da antrenörlük yaptığı ve yakından tanıdığı 3 yetenekli genç dün kırmızı beyazlı renklere imza attı. Ozanköy ilk olarak Tatlısu formasını 5 yıldır giyen İsrail'li forvet Ram İsacov'u renklerine bağladı. 20 yaşındaki genç yıldız bu sezon BTM 1'de Tatlısu forması ile rakip fileleri 1 kez havalandırdı.
Ozanköy daha sonra yine Tatlısu’dan 22 yaşındaki Bulgar orta saha oyuncusu Yulian Mıhaylov ile anlaşmaya vararak kadrosuna kattı. 6 yıldır Tatlısu forması giyen genç oyuncu bu sezon rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Ozanköy kadrosuna kattığı İsrail ve Bulgar asıllı iki oyuncuyu alt yapıdan çıkma olduğu için yerli statüde oynatabilecek. Kırmızı beyazlı ekip bu iki transfer ile de durmadı ve Tatlısu’nun bir başka genç yetenekli orta saha oyuncusu İbrahim Karadal’ı da renklerine bağlamayı başardı. 7 yıldır Tatlısu forması giyen Karadal’da bu sezon rakip fileleri 2 kez havalandırdı.
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu