KTFF Disiplin Kurulu 1-2 Temmuz 2020 tarihleri arasında oynanan K-Pet Süper Lİg maçları ile ilgili olarak toplandı ve cezaları açıkladı.
Av. Cemal Gündüz başkanlığında toplanan Disiplin Kurulu söz konusu tarihler arasında oynanan karşılaşmalarla ilgili olarak disiplin cezalarını görüştü.
Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı;
KIRMIZI KART CEZALARI
FUTBOLCU    CEZA    
CANDY AGBANE
Lefke     2 Maç
4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OYUNCULAR
FUTBOLCU İSMİ    KULÜBÜ
YASİN AÇIKEL    Yenicami 
MEHMET GÖKTAŞ    Yenicami 
HÜSEYİN ADAL    Küçük Kaymaklı 
DINOPETER JUDE AIRAODION    Mağusa Türk Gücü
AUGUSTIN  BINYA    Düzkaya 
DİSİPLİN KURULU KARARLARI
01/07/2020 tarihinde Lefke 16 Ağustos Stadı’nda Lefke ve Mağusa Türk Gücü takımları arasında oynanan K-Pet Süper Lig müsabakasının 15. dakikasında Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat’ın müsabaka hakemine yönelik sarf etmiş olduğu sözler hakem raporlarından sabittir.
Kurulumuz; yapmış olduğu değerlendirme neticesinde Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat’ın KTFF Disiplin Talimatının 41. maddesinin alenen hilafına davrandığı ve sarf etmiş olduğu sözlerin kişilik haklarına saldırı hakaret ve küfür içerdiği noktasında vurgu yaptıktan sonra Lefke Teknik Direktörü Mehmet Solkanat’ın KTFF DT 41. maddesinin 1 fıkrasının (c) bendi uyarınca 21 (Yirmi Bir) gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına oy birliği ile karar vermiştir.

Editör: Mehmet Kasimoglu