Gönyeli Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, Oyuncularının idmanlardaki çalışma temposundan oldukça memnun olduğunu ve mental olarak oyuncu gurubunun iyi durumda olduğunu söyledi.

Çetinkaya maçı ile lige yeniden dönüş yapacaklarını belirten Gönyeli Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, aradan önce yakaladıkları çıkışı yeniden devam ettirmek istediklerini söyledi. 
8 haftalık kalan maç takvimi için 18 Mayıs Pazartesi itibariyle çalışmalara başladıklarını söyleyen Cantürk, bu süreçte oyuncularının katılımından ve isteklerinden memnun olduğunu söyledi. Gönyeli Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, Gönyeli olarak oyuncuların sağlığı için her türlü tedbirin alındığını aktardı. Yapacakları 3 hazırlık maçı ile hazırlıklarını sürdüreceklerini ve lige de Çetinkaya maçı ile giriş yapacaklarını söyleyen Cantürk, oyuncularının birçoğunun COVİD-19 dönemini bireysel anlamda iyi geçirdiğini bununda takım adına önemli olduğunu ifade etti. Hava sıcaklığının bu süreçte en etkili faktör olduğunu ve herkes adına zor bir süreç olacağını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, herkese kazasız belasız bir hazırlık süreci dileyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu