Çetinkaya'da Ceran Tunalı başkanlığında göreve gelen yeni yönetimi bugün tam kadro A takım antrenmanını yakından takip ederek sporcularla antrenman sonrası yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.
Çetinkaya takımı Metehan Kemal Küçük Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı tüm yönetim ziyaret ederken, Çetinkaya'nın yen yönetimi antrenman sonrasında takımla kaynaşma adına birlikte yemek yiyerek bir toplantı yaptılar. 
Başkan Ceran Tunalı sporcularla yaptıkları görüşmeyi şu ifadelerle açıkladı; 
Bugün Metehan tesislerinde gerçekleşen antrenmanımıza ben ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarım eksiksiz olarak katılarak futbolcularımızın ve teknik heyetimizin her zaman yanında olduğumuzu ve onlara güvenimizin tam olduğunu belirttik. Antrenman sonrasında futbolcularımıza bir yemek vererek yarından itibaren maaşlarını da ödemeye başlayacağımızı söyledik. Futbolcularla yapmış olduğumuz toplantıda futbolcularımızın bize Çetinkaya’da oynamanın bir ayrıcalık olduğunu, bizim bu cesareti gösterip devraldığımız bu görev sonrasında her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını belirtmeleri bize ne kadar karakterli futbolculara sahip olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Bütün futbolcularımıza ve teknik heyetimize tek tek teşekkür ederim.
YOLA DEVAM ÇÜNKÜ BAŞKA ÇETINKAYA YOKTUR..

Editör: Mehmet Kasimoglu