Ülkemizin genç ve gelecek vaat eden hakemlerinden olan, aynı zamanda ise sağlık çalışanı olan Mustafa Çukur (Torun), spor servisine açıklamalarda bulundu.

Genç hakem Mustafa Çukur’un süreçle ilgili açıklamaları şöyle;
“Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen covid-19 ne yazık ki uzun süredir bizleri de etkisi altına almış ve hayatımızın tüm alanlarına el koymuştur.Temasın temel bulaşıcı faktör olduğunu düşünürsek temas ile oynanan spor branşları da bu riskin en başında yer almaktadır.Ülkemizde en temel spor branşlarından biri olan futbolumuzda öyle. Hem bir sağlıkçı hem de bir futbol hakemi olarak futbolun normale dönebilmesini her şeyden çok isterim. Önümüzdeki günlerde Bilim Kurulumuzun ve Sağlık Bakanlığımızın istişareleri sonrasında alınacak kararlar doğrultusunda bir yol haritası belirlenip en kısa sürede kalınan yerden tedbirli şekilde devam edilmesini temenni ederim.Tedbirli diyorum çünkü ne yazık ki Korona Virüsü yakın zamanda aramızdan tamamen yok olmayacaktır.Merkez Hakem Kurulumuzun biz hakemlere video antrenmanlar ve online yazılı testleri de devam etmektedir.
Tüm tedbirlerin alınması ve güvenli ortamın sağlanmasından sonra MHK’mızın da izleyeceği yol doğrultusunda biz hakemler olarak kaldığımız yerden devam etmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim".
Haber: Necmi Usal
 

Editör: Mehmet Kasimoglu