Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Karma Dövüş Sanatları Spor Dernekleri heyetini kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar, Karma Dövüş Sanatları Spor Dernekleri yetkililerini ve sporcularını kabul etti. Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı ve Siyasi İşler Danışmanı Anıl Kaya da hazır bulundu.
Cumhurbaşkanı Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, “Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında ve birlik içinde olmalarında sporun önemli bir hizmet olduğuna” ifade ederek, uluslararası temaslara katılan gençlerin ülkeyi temsil etmelerinin önemine işaret etti. 
Cumhurbaşkanı Tatar, pandemi ve koşulların yarattığı sıkıntıların aşılarak spor alanında kurum ve kuruluşların “daha iyi noktalara” gelerek gençlere hizmet edebilmesi temennisinde bulundu. 
“Maneviyatı, kültürü ve gelenekleri ile, ülke sevgisi ve sadakati ile gençlerin bir çatı altında toplanması, spor yapabilmesi ve çeşitli etkinliklerde ülkemizi temsil etmesi KKTC adına sevindirici gelişmelerdir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, “fedakârlık isteyen bu çalışmaların ülkeye önemli bir hizmet olduğunu” ifade ederek tüm sporcu ve eğitmenleri kutladı. 
Karma Dövüş Sanatları Spor Dernekleri adına konuşan Hasan Kurumanastırlı, Karma Dövüş Sanatları spor alanında yürütülen çalışmalar ve genç sporcuların uluslararası alanda elde ettiği başarılar hakkında Cumhurbaşkanı’na bilgi verdi. 

Editör: Mehmet Kasimoglu