K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de yeni sezonda görev yapacak teknik kadro dün basın toplantısı düzenleyerek projeleri ve hedefleri açıkladı.
Kıbrıs Türk Spor Yazararı Derneği Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda takımın teknik direktörü Sedat Devecioğlu ve antrenör Özgü Bayraktar birer konuşma yaptı.
Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, geçen sezon görev yapan teknik ekibe bu sezon 4 kişi daha katarak kadroyu büyüttüklerini söyledi.
Devecioğlu “Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak teknik ekibimize 1 sporcu ve egzersiz diyetisyeni, 1 bireysel performans uzmanı, 1 yardımcı antrenör ve 1 maç analizcisi katmış bulunmaktayız” dedi. Devecioğlu yaptığı açıklamada 2010 yılında kurumsallık adına atılmış adımlardan bugüne 8 senede 4 farklı yaş kategorisinde 17 kupa kazandıklarını belirterek “camiamızda bunlar yalnızca görünen sportif başarılardır. Akademimizde 300 oyuncu sayısını aşmış bulunmaktayız. Bugün uluslararası alanda her hangi bir ön eleme oynayacak olmamız durumunda en hazırlıklı takım olarak kendimizi hazır tutmaya çalışmaktayız” dedi.
Antrenör Özgü Bayraktar ise 10 kişilik teknik kadro ile en profesyonel şartlarda takımı uzun lig ve kupa maratonuna hazırlayacaklarını kaydederek “Bünyemizde yer alan takım arkadaşlarımız,  Spor hekimi ve ayni zamanda milli takımlar doktoru   Nevzat Denerel,  spor fizyoterapisti  Osman Vaiz,  masör  Ahmet Dümenci,  futbol destek ekibinin başında  Ozan Uzuntürk,  sporcu ve egzersiz diyetisyeni  İsmail Dümenci, Bireysel performans antrenörü Mustafa Sakallı, Maç analizcisi  Oğuz Karayel, yardımcı antrenör Erdoğan Emiroğulları, bu sezon Yenicaminin başarısı için çalışacak” dedi. 
Ayrıntılar VATAN'da

Editör: Mehmet Kasimoglu