K-Pet 1.ligde play off’un içine girmek için mücadele eden Dörtyol ile Esentepe arasındaki mücadeleden 2-1 galip ayrılan Dörtyol oldu ve istediğini alan taraf oldu. Dörtyol’u galibiyete taşıyan golleri Selkan ve Ayberk atarken, Esentepe’nin tek golünü Hüseyin attı.
Yer: Dörtyol Stadı
Hakemler: Tufan Çerçioğlu, İsmail Egeli, Özalp Ürüncüoğlu
Dörtyol: Esad, İskender(55.Dk Ahmet)Ali, Selkan(73.Dk Doğan)Ömer, Melih(55.Dk Hakan)Ayberk, Olcay, Volkan, Osman, Mustafa
Esentepe: Onur, Muhammed, Yakup, Kağan(81.Dk Semih)Uğurcan, Şükrü(70.Dk Mehmet)Mahmut, Nersin, Hüseyin, Emre(53.Dk M.Günlü)Hürkan(53.Dk H.Ermiş)
Goller: 37.Dk Selkan, 90.Dk Ayberk(Dörtyol)90.Dk Hüseyin(Esentepe)
Kırmızı Kart: 90.Dk Hüseyin Ermiş(Esentepe)

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. 37.dakikada gelişen Dörtyol atağında Selkan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi. Maçın 2.devresinde karşılıklı pozisyonlarda gol gelmezken, 90.dakikada gelişen konuk Esentepe atağında Hüseyin Deynekli attığı golle skoru 1-1 yaptı. Bu golün hemen ardından gelişen Dörtyol atağında kazanılan penaltı atışını Ayberk filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta bu skorla sona erdi.
 

Editör: Mehmet Kasimoglu