Herkesin alın teri verdiğini ve ciddi emek harcadığını ifade eden Türk Ocağı teknik direktörü Rıza Erseven, bugüne kadar hiç parmağının arkasına saklanmadığını ve saklanmayacağını belirterek, kimsenin emek hırsızlığı yapmaya hakkı olmadığını ifade etti. 
Hafta sonu oynanan Küçük Kaymaklı karşılaşmasında hakem konusundan canlarının yandığını söyleyen Türk Ocağı teknik direktörü Rıza Erseven, Küçük Kaymaklı maçının hakemle birlikte tam bir faciaya döndüğünü söyledi.
Ertaç’a yapılanlar anlaşılır gibi değil
Maçın başından Ertaç’ın oyundan atıldığı ana kadar, Ertaç’a yapılanların akıl almaz ve anlaşılır işler olmadığını ifade eden Rıza Erseven, Türk Ocağı olarak ayni gemide gittiklerini, daha iyi bilen birileri de eğer varsa bu işi gelip yapabileceğini söyledi. Takımda forma giyen birçok oyuncunun Türk Ocağı’nın alt yapısından geldiğini ve Ocağ’ın çocukları olduğunu Ertaç’ın da buna dahil olduğunu belirten Rıza Erseven, birilerinin de bu işi eğer daha iyi yapacaksa kendilerinin gitmeye hazır olduğunu ifade etti. Camiaya bu dönemde sahip çıkılacağı yerde tepki gördüğünü bununda normal bir durum olmadığını söyleyen Erseven, taraftarın bu dönemde takıma köstek değil destek olması gerektiğini belirtti. Ülkede çok değerli hakemler olduğunu ancak onlara maç vermek yerine kazanılmak istenen hakemlere maç verildiğini günün sonunda ise tablonun ortada olduğunu belirten Rıza Erseven, Küçük Kaymaklı’yı aldığı galibiyetten dolayı ise tekrar kutladığını söyledi. Geride kalan 4 haftada Türk Ocağı olarak çok kırılma anı yaşadıklarını ancak burada takılı kalmamaları gerektiğini de söyleyen Erseven, daha fazla üreterek çıkış yakalamak zorunda olduklarını söyledi. Başarısız olduklarının bilincinde olduklarını ve neler yapmaları gerektiği yönünde çalıştıklarını da belirten Erseven, kısa süre içinde ayağa kalkmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Editör: Mehmet Kasimoglu